Téli ragyogás: Elbűvölő ékszerek & elegáns órák

Néhány szép ékszer önmagában is csodát tehet a megjelenéssel – hát még akkor, ha egymáshoz illő darabokat válogatunk össze, amelyek erősítik egymás hatását, és így még tündöklőbbé teszik megjelenésünket! A Tchibo webáruház heti ajánlatában olyan gyönyörű darabokat találunk, amelyek épp ilyenek, vagyis egyedül, de akár szettként viselve is tökéletes harmóniában ékesítenek majd minket!

A rózsaszín arannyal futtatott 925-ös finomságú sterling ezüstből készült darabok mindegyikében cirkónia kő csillog: az egységes méretű karperec esetén a két széléhez rögzített korongokon találhatók meg a díszkövek, míg a fülbevalóban három különböző méretű kő található. A 3-as gyűrűnél a középső sor elülső részén futnak végig, a  42 és 45 cm közötti hosszúságúra állítható nyaklánc esetén pedig az igazán különleges megoldású medált díszítik – a két egymásba kapcsolódó karika közül a nagyobb az, amelyen ott csillog a 16 apró kő.

A ródiummal bevont ezüst darabok szintén 925-ös finomságú sterling ezüstből készültek, és legfőbb ékességüket az édesvízi tenyésztett gyöngyök adják – a beszúrós fülbevaló és a nyaklánc esetén apró cirkónia díszkövekkel kiegészítve. A nyaklánc hossza ennél a darabnál is 42 és 45 cm között állítható, a különlegességét pedig épp az érdekes megoldású medál adja: egy gyöngy és egy ezüst gömb található rajta, amelyeket a cirkóniával díszített gyűrű választ el egymástól. Az egységes méretű karkötő egyszerűbb, ám igazán stílusos, örök darab hiszen csupán gyöngyökből áll, és ezüstből készült mágneszárral rendelkezik.

Szintén az ezüst és a gyöngyök együttese alkot gyönyörű darabokat a ródiummal bevont, 925-ös finomságú sterling ezüstből készült darabok esetén, amelyeken azonban egyáltalán nincs cirkónia, itt a gyöngyök saját, selymes fénye adja meg az alapot. Az Y-alakú nyaklánc hossza igény szerint szabályozható, medálja pedig a lánc két végén elhelyezkedő két gömbből (egy ezüst, egy gyöngy) áll. Ezüst gyűrű fogja össze a láncot, ezzel szabályozható, hogy a két vége egymás mellett legyen-e, vagy valamilyen távolságra egymástól. Az időtlenül szép beszúrós fülbevaló bármilyen öltözékhez remekül társítható, ahogy a három gyöngyszemmel díszített, igény szerint állítható kerületű karkötő is!

A geometrikus ihletésű, darabok már a modern dizájn jegyében születtek – szintén 925-ös finomságú sterling ezüstből, ródium bevonattal. Az aszimmetrikus, nyitott gyűrű és nyitott karperec két szélén eltérő hosszúságú, magára az ívre merőleges rudacska található, míg a szimmetrikus nyaklánc és a fülbevaló esetén a kis rudak éppen, hogy félbeosztják a köröket. A nyaklánc hossza emellett 42 és 45 cm között állítható, hogy mindig az alkalomnak és kedvünknek megfelelő módon viselhessük azt!

A kínálatban természetesen aranyból készült darabokat is találunk: A gömbökkel díszített nyaklánc, gyűrű és beszúrós fülbevaló mind 585-ös finomságú sárga aranyból készültek, és ékszertanúsítvány, valamint elegáns ajándékdoboz is jár hozzájuk! A filigrán lánc hosszúsága 42 és 45 cm között állítható, ezen helyezkedik el a kisméretű arany gömböcske. A nyitott gyűrűn a két végponton található egy-egy eltérő méretű gömb, míg a fülbevaló igazán egyszerű, ám annál ragyogóbb és elegánsabb darab!

A következő három darab szintén 585-ös finomságú sárga aranyból van – és természetesen ezekhez is jár az ékszertanúsítvány, és az elegáns ajándékdoboz! A gyűrű minimalista dizájnnal készült, és két egymáshoz rögzített karikából áll, míg a kör alakú fülbevaló igazán egyszerű, visszafogott darab, hiszen lényegében egy-egy korong, amelyek a maguk egyszerűségében mégis igazán nagyszerűen gondoskodnak a visszafogott, mégis elegáns megjelenésről. A 42 és 45 cm között állítható hosszúságú nyaklánchoz olyan medál tartozik, amelynek különböző a két oldala, így akár hangulattól, akár eseménytő függően választható a sima polírozott felület, vagy a gravírozott „love” feliratos oldala.

Az időtlen darabok mellett természetesen olyan ékszer is található a kínálatban, ami a divatékszer kategóriába tartozik, és így az éppen aktuális trendeket követve járul hozzá a megjelenésünkhöz. A ródiummal bevont sárgaréz ékszereket a Swarowski® Ultra Fine Rocks kristályai díszítik, rendszertelen elhelyezkedésüknek köszönhetően különlegesen csillogva: a 70 és 80 cm között állítható hosszúságú nyakláncot, amelyen a medál szélein áttetsző kristályok adják a szegélyt, a széles gyűrűt, amelynek elülső részét teljesen kitöltik a kristályok, és az ezüst kapoccsal ellátott lógós fülbevalót, amelyen kerek felületen helyezkednek el a kövek.

A Swarowski® Ultra Fine Rocks kristályai díszítik az ezüst színű női nyaklánc kerek medálját, valamint a női fülbevaló széles frontrészét is, így a sziporkázó csillogás ezeket a darabokat választva is hű társunk marad, bármerre is járunk. A ródiummal bevont sárgarézből készült ékszerek közül a nyaklánc hossza 42 és 45 cm között szabályozható, így könnyedén az öltözékünkhöz igazíthatjuk majd.  A szettet feldobhatjuk egy szalagkarkötővel, melynek fekete alapján csillogó üvegkövek biztosítják a ragyogást, hossza pedig igény szerint állítható a ródiummal bevont sárgaréz slider zár segítségével – ráadásul rosegold színben is megvásárolható a webáruházban!

Az ékszerek mellett rengeteg óra közül is válogathatunk a heti ajánlatban! A milánói óraszíjjal készült karóra igazán letisztult és finom megjelenésű, ráadásul ezüst, és rosegold színben is elérhető, így biztosan mindenki talál kedvére valót belőle! A nemesacél óraszíj állítható zárral készült, így minden csuklóra könnyedén igazítható lesz a fehér számlappal, karcálló ásványi üveggel és kvarcszerkezettel készült elegáns darab. Mindemellett az órához ajándékdoboz is jár, így tökéletes megoldást jelent akkor is, ha ajándékba szánjuk!

Szintén tökéletes ajándék lehet a női karóra karkötővel, amely két kifejezetten elegáns és stílusos darabot társít egy csinos ajándékdobozban: a kvarcszerkezetes óra fehér számlapján rosegold színűek a mutatók és a számok, háza, koronája és tüskezára pedig nemesacélból készültek.  A hozzá tartozó karkötő azonos színű, rózsaarannyal futtatott darab, amelyen csillogó kövek emelik tovább a megjelenés fényét, slider zárjával pedig tökéletesen szabályozható a kerülete. Az óra szíja krómmentesen cserzett bőrből készült, ráadásul ehhez a 3 bar nyomásig vízálló darabhoz 3 év garancia is jár!

Kétféle színben kapható a bőrszíjas női karóra, amelynek számlapjain kicsit eltérő módon köszön vissza a bőrszíj színe: a fekete verzió esetén a fém részek rosegold színűek, és a fekete alapszínű számlap szélén található egy Swarovski® Ultra Fine Rocks kövekkel díszített sáv, míg a világosszürke verzió esetén ezüstszínű fémrészek, és a fehér számlap közepén elhelyezkedő Swarovski® kristályok biztosítják a csillogást! Mindkét szín esetén igaz a vízállóság 3 bar nyomásig, 3 év garancia, a krómmentesen cserzett bőrből készült szíj, a nemesacél ház, alj, zár és korona, valamint a kvarcszerkezet, és természetesen ezek az órák is esztétikus ajándékdobozzal érkeznek!

Azonos színekben – fekete és szürke – találhatunk kevésbé csillogó, visszafogott darabokat is a kínálatban: a szintén bőrszíjjal ellátott női karórák számlapjain apróbb üvegkristályok csillognak, két vékonyabb sávban, a számlap közepén, és az ásványi üvegből készült előlap szélén. A fekete darab esetén ennél a modellnél is rosegold színűek a fémrészek, míg a szürke darabnál az ezüst az uralkodó szín. A fémrészek itt is nemesacélból vannak, az óra 3 bar nyomásig vízálló, és 3 év garancia is jár hozzá – ahogy az ajándékdoboz is, ami biztos jól jöhet, ha nem magunkat szeretnénk meglepni a visszafogott, stílusos darabbal!

Akár a saját kollekciónkat szeretnénk kiegészíteni, akár ajándékot keresünk, a szép, letisztult ékszerek és órák, illetve a figyelemfelkeltőbb darabok között biztosan találunk megfelelőt, kattintsunk hát, és böngésszük át alaposan a heti ajánlat összes csillogó darabját!