Hogyan válasszunk elektromos cigit?

Az elektromos cigik sok félék lehetnek: kicsik vagy nagyok, egyszerűek vagy bonyolultak, egyszinűek vagy többszinűek, kevés vagy sok gőzt kibocsájtóak, hosszú vagy rövid életűek, cigarettára emlékeztető készülékek, toll-szerű készülékek,sima box modok stb. Amiért ilyen nagy a választék nem biztos, hogy elsőre tudhatjuk, hogy nekünk melyik lenne a tökéletes választás… De honnan tudjuk eldönteni, hogy melyik elektromos cigaretta az amelyik nekünk kell, hiszen az fontos, hogy az első élmény az elektromos cigivel kellemes legyen számunkra.

Elsőnek ajánlott egyszerűbbet választani, ami nem rendelkezik magas technológiával, viszont megadja azt amit elvárunk tőle. Fontos, hogy külsőleg tetszedjen első sorban nekünk, hogy bátran elő merhessük venni társaságban is a rendes hagyományos cigaretta helyett.

A cigarettával szembe rengeteg pozitiv tulajdonsága van. Például, az aromáját tetszésünk szerint cserélgethetjük, mi választhatjuk meg, hogy mekkora gőzmennyiséget bocsásson ki, és ami szerintem a legjobb, mi állithatjuk be a nikotintartalmát. Ez nagyon hasznos tud lenni, mivel ha nem feltétlemül a nikotin miatt vesszük meg a készüléket, hanem szórakozás céljából, 0-asra is állithatjuk a nikotin szintjét, igy csak az aromát szivjuk. Amiért még hasznos a nikotintartalom állithatosága az az, hogy lassan, fokozatosan a magasabb nikotinszinttől el lehet jutni az alacsonyig, jó esetben a 0-ásig, ami azt jelenti, hogy sikerült leszokni a cigiről.

Mielőtt kiválasztjuk az első saját elektromos ciginket érdemes érdeklődni vagy tanácson kérni hozzá értő ismerőseinktől vagy szakértőktől és igy biztos, hogy sikerül kiválasztani a tökéletes első elektromos cigarettánkat.