Egyszerű és gyors fogfehérítés házilag

Fogaink állapota sokat elárul rólunk. Sajnos, sokan drága kezelések alá kell magunkat vessük, hogy a fogaink szépek legyenek. A fogfehérítés házilag viszont anyagilag és más szempontból is megkönnyíti a dolgunkat. A “házilag” szó ebben az esetben semmi olyat nem takar, amit esetleg mi magunk készítenénk el, tehát nem kell valamilyen házi praktikára gondolnunk. A szódabikarbónás fogfehérítés sokáig élt a köztudatban, mint hatékony módszer, azonban az eredményessége megkérdőjelezhető, ahogy a biztonságossága is.

A helyes fogfehérítés házilag nem más, mint a megbízható, letesztelt, sokak által kipróbált termék otthoni használata. Hogy ez túl nagy elvárás? Nos, nem! Sőt, lehet fokozni az elvárások sorát. A BrightWhite fogfehérítő csomagok esetében legalábbis mindenképpen. Ez a fajta fogfehérítés házilag ugyanis nemcsak nagyon biztonságos, hanem kifejezetten egyszerű és kellemes.

Az eljárás során használt gél kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, így biztosak lehetünk abban, hogy a fogainkon, a zománcon nem esik csorba. A fogfehérítés házilag nem kell túl sokáig tartson, hiszen az emberek folyamatos időhiánnyal küzdenek. A BrightWhite esetében legfeljebb alkalmanként 1 órára van szükség. Ez idő alatt túl vagyunk az előkészületen és magán a 45 percig tartó fogfehérítésen is. A fogfehérítés házilag jár néhány szabállyal. Az egyik, hogy a kezeléseket követően 3-4 óráig nem szabad enni, dohányozni, majd 48 órán keresztül kerülni kell a színes ételek, italok fogyasztását. Ha az Ön tetszését is elnyerte a fogfehérítés házilag, akkor rendelje meg a megfelelő csomagot a brightwhite.hu weboldalról!