Az Opencart webáruház készítés előnyei

Szeretnéd saját magad elkészíteni a webáruházadat? Ha még nem döntöttél, akkor figyelmed ajánljuk az Opencart webáruház készítés lehetőséget, melyet nagyon jól ki lehet aknázni, ráadásul ingyen. Az Opencart egy nyílt forráskódú webáruház-szoftver, mely ideális azoknak, akik egy mérsékelt méretű online boltot szeretnének (néhány száz termékig tökéletes megoldás).

De lássuk, mik az Opencart webáruház készítés előnyei. Az Opencart legnagyobb előnye, hogy legendásan egyszerű és gyors a telepítése. Konkrétan: csak telepítened kell magát a szoftvert, kiválasztasz neki egy témát, beállítasz pár dolgot (nyelv, fizetési mód) és már töltheted is fel a termékeket. Nincs még egy platform, amivel ilyen gyorsan egy indulásra kész webáruházhoz juthatsz.

Egy webáruháznál vagy weboldalnál az a legidegesítőbb dolog, ha az lassan töltődik be. Az Opencarttal nem lesz ilyen problémád, az oldalad villámgyors marad, úgy, hogy közben a felhasználói élmény nem csökken. Mindemellett, az Opencart webáruház készítés rendkívül egyszerű és könnyű, ráadásul a saját egyéni elképzeléseink meghatározó moduljait is gyorsan be tudjuk állítani. A kategóriák és a termékek felvitele, az értékesítés, a rendelések kezelése is egyszerűen és gyorsan megoldható.

A statisztikák azt mutatják, hogy egy megjelenésben nem tetszetős webáruház és egy vevőknek tetsző desing között a megrendelések száma lényeges különbséget mutat. Ezért a termékeink értékesítését nagyban meghatározza, hogy mennyire vevőbarát az áruházunk kialakítása, mennyire megnyerő, kellemes webáruházunk megjelenése. De az in nagyon fontos szempont, hogy a sablon kiválasztása ne csak design-béli kérdés legyen, a funkciók is nagyon sokat számítanak webáruházunk elkészítésénél. Fordítsunk rá kellő figyelmet, sokszorosan megtérül!