Az ápolt megjelenéshez a szakáll vágás is hozzátartozik

Az ápolt külső és megjelenés nem csak azzal kezdődik és fejeződik be, hogy elmentünk a fodrászhoz és felvettük a legjobb ruhánkat. A szakáll ápolása ugyanolyan fontos dolog, bár erre nem sokan fordítanak kellő figyelmet. Ma már létezik szakáll divat is, amellyel nem árt tisztában lenni. A szakáll vágás is odafigyelést igényel, így azt jobb profikra bízni.

A belvárosban a Corvin Pláza közelében egy eldugott kis helyen találjuk a fodrász szalont, ahol mesterfodrászok és borbélyok egész nap a legdivatosabb frizurákat készítik. A férfi vendégeknek a szakáll vágás is kijár, így érdemes erre a helyre bekukkantani

, ha tényleg fontos számunkra az ápolt külső. A fodrászat weboldalán időpontot is foglalhatunk, hiszen a teljes foglaltsági naptár látható. A szakáll vágás előtti napon még egy e-mail is küldenek, nehogy elfeledjük ezt a fontos időpontot. Közelednek az ünnepek, ilyenkor még több férfi számára fontos, hogy megjelenése is ünnepi legyen. Már most érdemes a decemberi időpontot lefoglalni, ha nem szeretnénk lemaradni a dizájnos szakállról.

A szakállat az arcformához és a frizurához is igazítani kell, nem érdemes „csak úgy” levágni. Az összkép szempontjából nagyon fontos, hogy jól legyen levágva a szakállunk is. Ma az egyik legnépszerűbb szakáll stílus a Balbo, amelyet Robert Downey Jr. is visel. Általában a keskeny állú férfiaknak áll igazán jól. A körszakáll a sztenderd szakáll, amely sokaknak igen jól áll. Ez egy klasszikus vágási forma, amely évtizedek óta letaszíthatatlan a trónról. A szögletes és az ovális formájú arcokhoz a kecskeszakáll kiváló választásnak bizonyulhat.

Leginkább azoknak ajánljuk, akik az elegánsabb stílus képviselői. Akik az igen egyszerűen karbantartható szakállat keresik, azoknak a rövid borosta tökéletes lesz. A közepes borosta az, amelyik minden arcformához illik és még mindig a könnyen kezelhető kategóriába sorolható. Ha ilyen divatos szakállra vágyunk, akkor elérkezett az ideje az időpontfoglalásnak a Haedonist fodrász szalonba.