A kényelem mindenkinek jár!

Itt a jó idő, használjuk ki, menjünk ki a friss levegőre és töltsük együtt az időt szeretteinkkel.
Mi is lehet jobb egy ilyen kellemes napon, mint a sör sátor alatt ücsörögve kortyolgatni a hideg üdítőt, enni a frissensülteket és a salátát, miközben a barátainkkal beszélgetünk, vagy játszunk.
Bár Magyarországon még nincs nagy divatja, a party sátor egy nagyon hasznos kelléke ezeknek a hétvégi összejöveteleknek, hiszen segítségével nem kell attól tartanunk, hogy egy zápor elmossa a bulit, vagy a napon valaki rosszul lesz.
A sör sátor legalább annyira hozzá tesz a hangulathoz, mint egy sörpad, így érdemes gondoskodnunk róla, hisz így lesz tökéletes a buli, ennyi komfortot megengedhetünk maguknak egy kerti partin.
Sok ismerősöm, aki először jön el hozzánk egy ilyen grillezésre, először nem érti, minek a party sátor, majd mire eljön a búcsú ideje, szinte kivétel nélkül, minden alkalommal megjegyzik, mennyire jó ötlet, milyen hasznos volt, még akkor is, ha az időjárás nem fordult ellenünk, és hogy ők is beszereznek egyet.
Egyszer még egy többnapos horgászatra is magammal vittem, ahol az elején morgott az apósom, hogy minek ez a hatalmas valami a kocsiba, tök felesleges, majd a túra végén megjegyezte, hogy ennél még a horgászszék sem fontosabb!